Зараз можна лише згадувати, як бабусі для святкового столу готували чотири салати: оселедець під шубою, буряк з часником, олів'є і морквину з часником. З тих пір пройшло багато років, а салати продовжують готуватися, і не тільки у свята. Рецептом поділилося видання "foto-recepti.ru".

Читайте Знай в Google News!

Для того щоб приготувати салат з буряка з сиром і часником, з інгредієнтів знадобиться головний компонент в кількості двох одиниць середнього розміру, три зубчики часнику, близько 50 грам сиру, стільки ж майонезу і сіль з волоськими або кедровими горіхами.

А рецепт приготування починається з миття буряка. Її очищати не потрібно, лише загорнути кожну у фольгу і запекти в духовці при температурі приблизно 180 градусів Цельсія протягом близько години, все залежить від розміру буряка. Можна і відварити повністю, протягом 40 хвилин.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Вже готова буряк чиститься і натирається на крупній тертці. Через неї також пропускаємо сир. Для часнику знадобиться чеснокодавка, після чого всі інгредієнти для салату будуть готові. Тому в мисці слід з'єднати сир і буряк, трохи підсолити, адже потім буде додаватися майонезно-часникова заправка. Вона полягає в додаванні часнику до майонезу і добре подрібненим кедровим або волоським горіхам.

Ця заправка відправляється в салат, після чого слід дати кілька годин буряку в холодильнику, щоб вона просочилася часником. Готову страву потрібно накрити кришкою або харчовою плівкою.

Перед побачею буряковий салат з часником і сиром прикрашається горішками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, домашня ковбаса у фользі: спробувавши один раз, ви більше не будете купувати в магазині.

Як повідомляв "Знай.ua", звичайний день стане справжнім святом: рецепт ніжної грудинки в пиві.

Знай.ua писав, щоб добро не пропадало: три смачних рецепта для зелених помідорів.