Головний атрибут Хеллоуїна-гарбуз. Але крім того, це смачний і корисний овоч, з якого можна приготувати безліч страв. Приготуйте з нього живильний, легкий, а, головне, смачний крем-суп від відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Як це зробити, він розповів за лаштунками шоу" Діти проти зірок " (Новий канал).

Читайте Знай в Google News!

"Все дуже просто. Шматочки гарбуза запікаєте в духовці. Приблизно хвилин 40, до повної готовності, - каже кухар. - Дістаєте гарбуз з духовки, берете блендер і вершки, ті, що наливаються. Перебиваєте їх разом. У суміш додаєте грамів 20 імбиру. Все! Це найкращий швидкий живильний суп, який ви тільки можете собі уявити. Соліть і перчіть першу страву за бажанням. Такий суп можна їсти і гарячим, і холодним, але найсмачніше, звичайно, теплим".

Євген Клопотенко, фото: Новий канал
Євген Клопотенко, фото: Новий канал

А ще це справжня вітамінна бомба! Тут є вітаміни А, С, Е, D, РР, К, групи B і рідкісний – т.гарбуз дуже корисний для кишкового тракту, вона також допомагає зняти набряки, так як виводить зайву вологу з організму.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Корисна для імунітету, нормалізує нервову систему, а ще легко засвоюється організмом дітей і дорослих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірковий шеф-кухар пояснив, як перейти з російської на українську.

Як повідомляв Знай. ua, по Олені Зеленській" проїхався " шеф-кухар Клопотенко, дізнався таємницю.

Також Знай. ua писав, що відомий шеф-кухар Клопотенко поділився рецептом борщу, готуємо за сімейним рецептом.