Гострий ніж, шматок м’яса, шепотка натхнення і фарш без м’ясрубки у вас на столі.

Для декого це здається нереальним, але все в цьому житті буває. Тому сильні духом і руками вміють приготувати такий фарш і не забризкати сльозами всю кухню. Не поспішайте одразу зробити фарш з великого шматка, наріжте його грам по 200 і вперед.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:
м'ясо без кісток

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Покладіть шматок м'яса на обробну дошку перед собою і наріжте його під кутом 45° роблячи надрізи на ¾ товщини шматка на відстані приблизно 5 мм один від одного.

Переверніть шматок надрізами вниз так щоб ліва сторона виявилася праворуч і знову наріжте під кутом 45° роблячи надрізи на¾.

Переверніть шматок назад і зробіть надрізи вже під кутом 90° знову ж на ¾ глибини.

рубане м'ясо, фото: sovkusom
рубане м'ясо, фото: sovkusom

Знову переверніть шматок і наріжте під кутом 90° з цього боку прорізаючи вже до кінця.

Тепер використовуючи частину леза ножа, яка ближче до ручки порубати м'ясо пройшовши пару-трійку разів від одного боку шматка до іншого. Готово.

Приготування фаршу для чебуреків, фото: izyskon
Приготування фаршу для чебуреків, фото: izyskon

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь