Конвертики з омлету з сирною начинкою - це неймовірно вдала ідея для сніданку, коли часу обмаль. Готуються вони миттєво, а смачні настільки, що за вуха не відтягнеш!

Читайте Знай в Google News!

Щобільше, такий омлет можна приготувати з будь-якою начинкою на ваш вибір. Ідеально підійде шинка, овочі, сир з кропом, обсмажений фарш або гриби.

Рецептом неймовірно смачного конвертика з яєць поділився сайт "Королівська кухня".

Конвертики з омлету, фото: кадр з відео
Конвертики з омлету, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Інгредієнти:
  • яйце - 2 штуки
  • сир - 30 грамів
  • масло вершкове - 15 грамів
  • олія рослинна - 10 грамів
  • сіль, перець, спеції, зелень на свій смак
Приготування:
Спершу два яйця збиваємо з додаванням солі, чорного меленого перцю та спецій на ваш смак. Нарізаємо твердий сир на тонкі шматочки. У сковороду кладемо вершкове масло, додаємо трохи рослинної олії і нагріваємо.
Конвертики з омлету, фото: кадр з відео
Конвертики з омлету, фото: кадр з відео
Виливаємо у сковорідку яєчну масу у вигляді млинця. Обсмажуємо його протягом кількох хвилин і кладемо в середину 3 шматочки сиру і вершкове масло. Загортаємо за допомогою лопатки, а кінці омлету загинаємо на середину таким чином, щоб утворився конверт.
Потім перевертаємо яєчний конвертна іншу сторону і обсмажуємо ще протягом кількох хвилин. Готовий млинець викладаємо на тарілку, посипаємо подрібненою свіжою зеленню і подаємо до столу.

Конвертики з омлету, фото: кадр з відео
Конвертики з омлету, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка. Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин.