Всі люблять солодощі, але не всі — витрачати час на їх приготування. Чудовий і ніжний торт" Соня " з насиченим смаком займе зовсім небагато вашого часу. Не докладаючи особливих зусиль, Ви подаруєте собі і своїм близьким море задоволення. Рецепт торта" Соня " з горіхами і згущеним молоком не можна назвати новинкою — він був в ходу ще у наших бабусь. Тому, спробувавши його, багато дізнаються смак дитинства. Але досить швидко, перейдемо безпосередньо до готування.

Інгредієнти:

Молоко згущене-370 грам;

Яйце-2 шт

Цукор-півсклянки

Пшеничне борошно - 1 стакан

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сода-0, 5 чайної ложки

Сметана-250 грам

Вершкове масло-100 грам

Як готувати

Насамперед приготуємо коржі. Для цього в глибоку миску вбийте яйця, засипте їх 0,5 скл. цукри. Збийте суміш в тверду піну. Потім додайте до неї 0,5 банки згущеного молока.

  1. Акуратно перемішайте. Просійте до інгредієнтів борошно, 100 г сметани і соду, погашену оцтом. Знову все перемішайте ложкою до однорідної маси.

  2. Перелийте тісто в форму, вистелену пергаментом. Це може бути одна прямокутна форма. Тоді коржі доведеться вирізати круглою формочкою.

  3. Або випікайте коржі відразу ж в круглих формах. Готуйте їх в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20. Перевіряйте готовність зубочисткою.

  4. Готовим коржів дайте охолонути. Тим часом приготуйте просочення. Для цього залишилася сметану змішайте зі столовою ложкою цукру. Промажте сумішшю коржі.

  5. Залишки згущеного молока збийте з розм'якшеним вершковим маслом. Цим кремом покрийте верх і краю торта. Можете зробити це у вигляді квітів або просто рівним шаром.

  6. Прикрасьте торт волоськими горіхами і можете подавати.

Раніше портал Знай.ІА описав рецепт лаваша з апетитною курочкою і сирком — простий рецепт з того, що є в холодильнику.

Також портал Знай.ІА писав про смачний суп "Затирка" з куркою: простота і кайф сільської кухні на вашому столі.

Також портал Знай.ІА писав про сніданок, обід і вечеря за 20 гривень: як дешево і смачно нагодувати всю сім'ю.