Зараз ми з вами розберемо рецепт смачної картоплі з розмарином, який в кінці можна посипати шпинатом і сиром дорблю і буде ще ароматні.

Для цього нам знадобиться 600-800 грам картоплі, 30 грам оливкової олії, 2 зубчики часнику, гілочка розмарину, щіпка солі і суміш перців. Якщо ви все ж хочете додати в кінці сир дорблю і шпинат, їх знадобиться по 50 грам.

Читайте Знай в Google News!

Рецепт поділитися блогер в Instagram (@solopiika).

Приготування починається з ретельної мийки картоплі, який згодом потрібно буде розрізати на чотири частини і покласти в миску. Потім додається перець, сіль і олія — картопля гарненько перемішується. Її слід викласти на жаровню, а також додати часник, який не слід чистити (лише вимити і розчавити тупим боком ножа), і гілочку розмарину.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Картоплю потрібно запікати в духовці 30-35 хвилин при температурі 200 градусів Цельсія. Після чого вийняти, посипати шпинатом і сиром, і знову відправити запікатися протягом 7-10 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для смачного сендвіча і до святкового столу: рецепт смачної буженини.

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт зраз з грибами і сиром — кращі м'ясні тістечка, від яких можна захлинуться слюнками.

Знай.ua писав, ваш ранок буде вдалим: як приготувати кекс до кави за 5 хв. Інгредієнти для тіста можна змішати прямо в чашці, а приготування в мікрохвильовці займе всього пару хвилин.