Торти з печива не треба пекти - і це суттєво економить час на кухні. Щобільше, вам знадобляться продукти, які завжди під рукою. Такі торти відрізняються прекрасним смаком і виглядом.

Читайте Знай в Google News!

Найкращими рецептами швидких тортів з печива поділився сайт "Домашні рецепти".

Торт без випічки з фруктами, фото: кадр з відео
Торт без випічки з фруктами, фото: кадр з відео

Банановий торт з печива

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
  • 1 кг не солоного крекеру;
  • 4 великих банани;
  • 1 л сметани;
  • 0,5 кг цукру;
  • 100 г шоколаду.

Приготування:

Збиваємо сметану з цукром. Банани нарізаємо тонкими кружальцями. Викладаємо на тарілку або у форму крекери, зверху промазуємо їх сметаною і укладаємо на кожен кружечок банана. Потім - знову шар крекеру, сметана, банан.

При укладанні шарів слід дотримуватися шахового порядку. Останній шар - крекери, покриті сметаною. Прикрасити торт тертим шоколадом і подрібненим крекером. Залишити його на кілька годин в холодильнику для просочення.

Банановий торт з печива, фото: кадр з відео
Банановий торт з печива, фото: кадр з відео

Торт з печива на заварному кремі

Інгредієнти:

  • 300 г печива;
  • 300 г масла;
  • 300 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 300 г молока;
  • 1 ч. л. картопляного борошна;
  • 2 склянки очищених горіхів;
  • ванілін.

Приготування:

Борошно розбавляємо в половині склянки теплого молока. Вливаємо цю суміш в каструлю з доведеною до кипіння склянкою молока. Варимо до густоти, помішуючи, потім охолоджуємо.

Розтираємо масло з цукром і яйцями, змішуємо все з остиглою борошняною масою і ваніліном. Печиво подрібнюємо в м'ясорубці, горіхи нарізаємо. Додаємо всі ці складники в отриманий крем і добре розмішуємо.

Вистилаємо форму промасленим папером і викладаємо в неї отриману масу. Розрівнюємо ножем і ставимо на кілька годин в холодильник. Опісля виймаємо торт з форми і знявши з нього папір, прикрашаємо половинками горіхів і подрібненим печивом.

Торт з печива на заварному кремі, фото: кадр з відео
Торт з печива на заварному кремі, фото: кадр з відео

Торт без випічки з фруктами

Інгредієнти:

  • 700 г ніжного крекеру;
  • 0,5 л. сметани 25 %;
  • 25 г желатину;
  • 200 г цукру;
  • 3 банани;
  • 3 апельсини;
  • 3 ківі;
  • 2 великих яблука;
  • ягоди.

Приготування:

Заливаємо желатин водою і готуємо його згідно з інструкцією. Фрукти чистимо і нарізаємо дрібними шматочками, не забувши залишити трохи для прикраси. Ягоди миємо й обсушуємо. Змішуємо сметану з цукром, фруктами і розчиненим желатином, добре перемішуємо.

Кожне печиво занурюємо в отриману масу і викладаємо на тарілку у вигляді торта, зверху поливаємо рештою маси зі сметани. Залишені фрукти нарізаємо тонкими часточками і обкладаємо ними разом з ягодами поверхню торта. Залишаємо його на кілька годин в прохолодному місці для просочення.

Торт без випічки з фруктами, фото: кадр з відео
Торт без випічки з фруктами, фото: кадр з відео

Торт з печива з сирним кремом

Інгредієнти:

  • 400 г сиру;
  • 200 г згущеного молока;
  • 1 ч. л. какао (з гіркою);
  • 2/3 склянки молока;
  • 30 шт. печива;
  • 1 банан;
  • ванілін;
  • цукати і кедрові горішки (для прикраси).

Приготування:

Перемішуємо в мисці до однорідності половину сиру з половиною згущеного молока і ваніліном. В іншій мисці змішуємо другу половину сиру з рештою згущеним молоком і какао. Виливаємо молоко в плоску тарілку. Вмочуючи в молоко печиво, викладаємо його на блюдо, зверху намазуємо його сирно-ванільною масою, розрівнюємо.

Потім, вмочуючи в молоці наступну партію печива, викладаємо його зверху і промазуємо сирно-шоколадною масою. Зверху розкладаємо порізаний кружечками банан, намазуємо все сирно-шоколадною масою. Останній шар - печиво, покрите сирно-ванільною масою.

Прикрасити торт різнокольоровими цукатами і кедровими горішками. Поставити його в холодильник на кілька годин, щоб він просочився.

Торт з печива з сирним кремом, фото: кадр з відео
Торт з печива з сирним кремом, фото: кадр з відео

Торт з печива з кавовим ароматом

Інгредієнти:

  • 4 яйця.
  • 200 г цукру
  • 200 г вершкового масла
  • 0,5 кг печива
  • 1 склянка міцної кави
  • 2 ст. л. порошку какао
  • 10 г ванільного цукру
  • 100 г шоколаду

Приготування:

Змішайте яйця з цукром, какао-порошком і ванільним цукром. Прогріваємо все на водяній бані до загустіння. Потім охолоджуємо отриману суміш і, додавши в неї розм'якшене масло, збиваємо до отримання однорідної маси.

Змащуємо маслом форму, укладаємо в неї шарами печиво, попередньо умочуючи його в приготовану каву. Кожен шар промазуємо отриманим кремом. Ставимо торт в холодильник, щоб він просочився. Потім бережно перевертаємо форму і прикрашаємо тертим шоколадом.

Торт з печива з кавовим ароматом, фото: кадр з відео
Торт з печива з кавовим ароматом, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів