Капустяні оладки - нескладна і навіть дуже навіть проста в приготуванні страва, яка не займає багато часу. А у результаті виходять дужe cмaчні oлaдки з кaпуcти.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Капуста - 300 г,
  • Яйця – 2 шт.,
  • Кріп - 1 пучок,
  • Борошно - 3-4 ст. ложки,
  • Сіль, перець - на свій смак,
  • Рослинна олія

Капустяні оладки, фото: кадр з відео
Капустяні оладки, фото: кадр з відео

Капустяні оладки, фото: кадр з відео
Капустяні оладки, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Приготування:

Капусту тонко наріжте або подрібніть на крупній тертці. Кріп дрібно наріжте і змішайте з капустою. Додайте яйця, 1 ст. ложку рослинної олії, посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Підсипати борошно по одній ложці, поки тісто не стане густим.

На сковороді розігрійте масло, ложкою викладіть тісто на сковороду. Обсмажте оладки з двох сторін до рум'яної скоринки, а потім доведіть до готовності під кришкою на малому вогні. Подавайте капустяні оладки гарячими зі сметаною.

Капустяні оладки, фото: кадр з відео
Капустяні оладки, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів