Цей простий і популярний рецепт реберець сподобається всім любителям м'ясних страв. Важливо обрати якісне свіже м'ясо, адже не бажано використовувати заморожене.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом поділився телеграм-канал "Кухня по-чоловічому"

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі - 1 смуга приблизно 600 грамів
  • Спеції: сіль, перець, паприка, часник, цукор або готова суха суміш
  • Гірчиця діжонська
  • Соус - на свій смак

Реберця на грилі, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому
Реберця на грилі, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Реберця на грилі, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому
Реберця на грилі, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому

Приготування:

Ребра обсушуємо паперовим рушником. Зачищаємо по краях, видаляючи зайвий жир. Перевертаємо ребра, і видаляємо зі зворотного боку плівку - найзручніше її відривати використовуючи паперову серветку.

Тепер натираємо їх невеликою кількістю діжонської гірчиці, а потім - спеціями. Залишаємо реберця маринуватися в холодильнику від 1 години до 2-х діб.

Реберця на грилі, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому
Реберця на грилі, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому

Щоб підготувати гриль, нагріваємо його до температури 200 градусів, обсмажуємо протягом 5-10 хвилин. Загортаємо ребра у фольгу. Готуємо на непрямому жару, при температурі 200 С на 1 годину 20 хвилин.

Опісля розкриваємо фольгу і глазуруємо соусом. Залишаємо ребра в грилі ще на 10 хвилин, на непрямому жару з температурою 180-200 градусів.

Реберця на грилі, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому
Реберця на грилі, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів