Корейські часникові грінки на сковороді готуються швидко і просто. Досить приготувати масляну намазку і покрити нею скибочки, а тоді - обсмажити на сковорідці.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом приголомшливо смачних та ароматних грінок з часником поділився сайт "Зі смаком". Хліб для тостів можна замінити будь-яким іншим, наприклад, житнім чи бородинським.

Інгредієнти:

  • Хліб для тостів - 100 г
  • Часник - 3-4 зуб.
  • Вершкове масло - 80 г
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Сушена петрушка - на свій смак

Часникові грінки, фото: кадр з відео
Часникові грінки, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Приготування:

Спершу 4 скибочки хліба розріжте кожну на 3 однакових шматочки. Можна також обрізати бічні скоринки. Подрібніть часник. У мисці змішайте розм'якшене масло, цукор, 2 ст. л. часнику і петрушку.

Тепер змастіть кожен шматочок хліба отриманою масою з одного боку. Розігрійте суху сковороду і викладіть грінки непромасленою стороною вниз. Обсмажте на повільному вогні протягом 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору

Подавати часникові тоста можна з декількома улюбленими видами соусів. Вони чудово підійдуть до пива. Перед такою хлібною закускою не зможе встояти ніхто!

Часникові грінки, фото: кадр з відео
Часникові грінки, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів