Якщо гості вирішили нагрянути раптово, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти, вихід є! Всього за півтори години ви зможете приготувати апетитну курочку з картоплею і грибами в духовці. Рецепт простий, і поки ви готуєте, можете поговорити з гостями.

Завдяки хитрощам приготування, страва має насичений смак, золотисту скоринку, вабливий аромат — ваші гості неодмінно захочуть запитати у вас рецепт. А вже ділитися, чи ні — справа хазяйська.
Для початку, нам знадобляться наступні інгредієнти:

Приготування:

Картоплю порізати на кружечки, з'єднати з грибами. Якщо гриби великі їх можна розрізати на навпіл.

Додати спеції (сіль, перець, куркума) і майонез. Добре перемішати і залишити маринуватися.

Курку розділити на частини. Додати спеції (сіль, перець, сух. аджика, паприка, куркума, часник) і майонез. Добре перемішати, залишити маринуватися на 30 хвилин.

Викласти все на деко застелене пергаментним папером або деко, змащене олією. Випікати близько години при 180 градусах.

Відеорецепт

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал " Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також " Знай.ua " писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів