Листопад вже подолав свій екватор, за вікном в українців дуже і дуже цікава погода - незабаром на нас чекають зимова прохолода, а якщо пощастить, то буде і сніг. Однак в наших домывках є місце, де завжди має бути тепло — це, звичайно, кухня. Спеціально для наших читачів ми знайшли чудовий рецепт пишного сметанника з яблуками.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт нам стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Кулінарія".

Що нам потрібно для десерту: 300 гр. борошна; 150 гр. слив, масла; 1 ч. ложка розпушувача; 1/2 ч.ложка солі; ваніль; 2ст. ложки цукру або сах. пудри; 1 яйце. Що нам потрібно для заливки: 400 гр.сметани; 3 яйця; 100 гр.цукри. Для начинки: кілька яблучок.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Спосіб приготування: перетерти на крихту борошно, сах.пудру, сіль, розпушувач і слив.масло. Додати яйце і замісити тісто. Розподілити в форму, залишаючи високі бортики, форму беріть будь-яку, але головне не маленьку, мінімум 28 см. яблука очищаємо і нарізаємо, за бажанням можна залишити шкірку. Викладаємо їх на тісто і готуємо заливку.

Сметанник з яблуками, скріншот: YouTube
Сметанник з яблуками, скріншот: YouTube

З'єднуємо сметану, яйця, цукор і заливаємо яблучка. Прокручуємо форму, щоб заливка розподілилася рівномірно і випікаємо при 160 гр. до золотистого кольору, режим радять вибрати без конвекції, верх і низ. Готовий пиріг посипаємо пудрою і подаємо. Можна як в холодному, так і в гарячому вигляді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, курячий рулет з грибами: як приготувати делікатесне блюдо за копійки.

Як повідомляв Знай.uа, смачна курочка з картоплею і грибами: чим нагодувати нежданих гостей.

Знай.uа писав, заготівлі продуктів на тиждень: 5 варіантів, як заощадити на сніданку, обіді та вечері 7 днів поспіль.