Апетитні млинці на сніданок можна приготувати дуже швидко. Щобільше, завдяки цьому способу ви не забрудните гору посуди.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 2 курячих яйця,
  • 10 повних столових ложок борошна вищого сорту,
  • 3 столові ложки цукру,
  • 1/2 чайні ложки солі,
  • 3 столові ложки рослинної олії,
  • 600 мл молока.

Млинці, скріншот: YouTube
Млинці, скріншот: YouTube

Приготування:

Помістіть в 1,5-літрову пляшку всі компоненти для тіста. Збовтайте і добре перемішайте всі інгредієнти. Якщо ви ретельно збовтаєте, то грудочок не повинно бути. Таке тісто можна поставити в холодильник і приготувати млинці згодом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Далі, щоб приготувати ідеальні млинці, виконуємо стандартні дії. Потрібно лише змастити сковорідку рослинною олією, розігріти її і випікати смаколики. Завдяки цьому способу приготування ви отримуєте суттєву економію часу і чистий посуд!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів