Салат "Сніговик" - це смачна, красива і не важка для шлунка страва. Його не обов'язково готувати лише на новорічні свята - порадувати себе й рідних можна у будь-який час.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Картопля - 2 шт.
  • Гриби мариновані - 250 г
  • Куряче філе - 0,5 кг
  • Огірки мариновані - 3-4 шт. (~150 г)
  • Яйця - 5 шт.
  • Майонез - 250 г
  • Оливки для прикраси
  • Морква для прикраси
  • Перець червоний або помідор для прикраси

Салат "Сніговик", фото: кадр з відео
Салат "Сніговик", фото: кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відварити картоплю, моркву, яйця, куряче філе. Картоплю натерти на великій тертці і викласти на блюдо у формі сніговика. Полити майонезом. Мариновані гриби дрібно нарізати і викласти на картоплю. Полити майонезом.

Куряче філе дрібно нарізати. Викласти на блюдо половину нарізаного філе, полити майонезом. Потім решту курячого м'яса, знову зробити майонезну сіточку. Мариновані огірки натерти на великій тертці і розкласти на салаті. Полити майонезом.

Салат "Сніговик", фото: кадр з відео
Салат "Сніговик", фото: кадр з відео

Наступний шар - жовтки курячих яєць, натерті на великій тертці. Тепер полити салат майонезом з усіх боків. Білки курячих яєць натерти на дрібній тертці.

Присипати салат яєчними білками, акуратно придавлюючи їх і формуючи півсферу. Прикрасити і поставити у холодильник на кілька годин для просочення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів