Хрусткий омлет з картоплі готується буквально за 10 хвилин. Щобільше, ця апетитна страва не потребує ні жодних дорогих продуктів, ні особливих зусиль.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом хрусткого омлету з картоплі поділився сайт Cooku.

Інгредієнти:

  • картопля - 2 штуки
  • яйце
  • сіль і чорний мелений перець
  • рослинна олія

Омлет з картоплі, фото: кадр з відео
Омлет з картоплі, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

"Холостячка" Злата Огнєвіч у весільній сукні вирішила долю нового нареченого: "Тільки я, тільки ти..." 

Лариса Ніцой заявила, що у Росії потрібно запровадити українську мову другою державною: "На Кубані їй надати статус регіональної"

ДТП забрала життя української рекордсменки: їй було всього лише 21

Григорія Чапкіса провели в останню путь: море квітів та сліз, камери і скорботний Зеленський

Показати ще

Приготування:

Картоплю очищуємо і натираємо на тертці. Тоді додаємо яйце, сіль і чорний мелений перець на свій смак. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо у глибокій посудині.

За цей час розігріваємо сковорідку, змащену рослинною олією. Виливаємо на неї картопляну масу. Смажимо омлет з обох сторін на помірному вогні, до золотистого кольору.

Омлет можна прикрасити свіжою зеленню на свій смак. Також за бажанням у картопляну масу можна додати улюблені продукти, наприклад шинку чи овочі.

Омлет з картоплі, фото: кадр з відео
Омлет з картоплі, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів