Батончики з вівсяних пластівців можна легко приготувати на власній кухні, використовуючи натуральні продукти без консервантів і загусників.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом батончиків з вівсянки поділився сайт "1000menu". Такий десерт підійде для перекусу, поїздки, подорожі, а також для дитини в школу.

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці - 150 г
  • Грецький горіх - 70 г
  • Ізюм - 40 г
  • Банан - 1 шт.
  • Мед - 1.5 ст л.

Фітнес-батончики з вівсянки, фото: кадр з відео
Фітнес-батончики з вівсянки, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Приготування:

Грецькі горіхи злегка обсмажити або просушити. Всипати вівсяні пластівці в глибоку миску і залити холодною водою, ретельно промити. Подрібнити просушені горіхи, додати до віджатих від рідини пластівців. Всипати туди ж родзинки - їх не потрібно попередньо запарювати в окропі.

Очистити стиглий банан від шкірки, розім'яти і викласти на вівсяні пластівці. Додати мед або цукор. Акуратно прим'яти виделкою і ретельно вимішати.

Застелити деко або форму для випікання пергаментним папером. Змастити папір соняшниковою або вершковим маслом. Викласти вівсяну масу на папір і сформувати прямокутник. Найкраще висоту робити близько 0,5 см, щоб маса запеклася.

Помістити в духовку при 150 С на 20-25 хвилин до рум'яної, золотистої поверхні. Після випікання остудити вівсяну масу. Опісля можна нарізати у формі батончиків, шириною близько 2 см. За бажанням їх можна полити розтопленим білим, молочним або чорним шоколадом, присипати цукровою пудрою.

Фітнес-батончики з вівсянки, фото: кадр з відео
Фітнес-батончики з вівсянки, фото: кадр з відео

Фітнес-батончики з вівсянки, фото: кадр з відео
Фітнес-батончики з вівсянки, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів