Ці незвичайні східні грінки добре підійдуть під пиво та інші напої, їх охоче їдять діти. Скільки б ви їх не приготували, тарілка дуже швидко спорожніє.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом східних грінок поділився сайт "Iamcook".

Інгредієнти:

  • Вірменський лаваш - 1 шт.;
  • М'який плавлений сир "Вершковий" - 200 грамів;
  • Часник - 3 зубчики;
  • Крабові палички – 100 грамів;
  • Зелень кропу - 0, 5 пучка;
  • Олія соняшникова дезодорована - 3 ст. ложки;
  • Яйця курячі - 2 шт.;
  • Борошно пшеничне – 1 ч. ложка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Східні грінки, фото: кадр з відео
Східні грінки, фото: кадр з відео

Східні грінки, фото: кадр з відео
Східні грінки, фото: кадр з відео

Приготування:

Крабові палички дрібно наріжте. Зубчики часнику натріть на дрібній тертці. Сир змішайте з часником. Масу ретельно вимішайте. Зелень кропу дрібно наріжте.

Лаваш розріжте на 4 рівних прямокутники. Складіть його навпіл, розріжте, а потім кожну половинку знову складіть навпіл і ще раз розріжте. На один пласт намазати плавлений сир. Сир посипати зеленню кропу. Зверху покрити крабовими паличками. Палички закрити другим пластом лаваша.

Повторити заповнення начинкою на другому і третьому пластах. Остаточно закрити четвертим пластом і притиснути. Гострим ножем розрізати отриманий брикет на невеликі шматочки. До яєць додати борошно і злегка збити. Грінки рясно вмочити в яєчну масу і обсмажити на олії з двох сторін до рум'янцю.

Східні грінки, фото: кадр з відео
Східні грінки, фото: кадр з відео

Східні грінки, фото: кадр з відео
Східні грінки, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.