Торт" Наполеон " – один з найпопулярніших десертів світу. Ведуча проекту" Ревізор", кулінар Юлія Панкова ділиться рецептом торта, якому більше 50 років. Як кажуть, перевірений роками, тому сміливо беріться за приготування.

Читайте Знай в Google News!

"За цим рецептом моя бабуся-кухар пекла торти ще для своїх дітей – - каже ведуча. - Я люблю "мокрий", просочений кремом"Наполеон". Щоб він таким вийшов, зробіть крем строго по моїй інструкції. До речі, мій смачний торт з'їли за два дні. Адже дійсно важко втриматися, щоб не поласувати шматочком, а потім ще і ще.

Інгредієнти для коржів:

  • 300 г – вершкового масла
  • 400-450 г-борошна (приблизно три склянки)
  • 0,5 склянки-води
  • 1 ч. л. – оцту
  • 0,5 ч. л. - соди
  • 1 шт. – яйця
  • щіпка солі

Інгредієнти для крему:

Популярні новини зараз

Камінська vs Джолі: зірка "НеАнгелів" перетворилася на колишню Пітта, співачку не впізнати

Арсен Мірзоян показав свою улюблену красуню, і це не дружина: "Мрій!"

45-річна Могилевська стривожила українців зовнішніми змінами: "Зараз Ви чужа"

Помер зірка серіалів і кіно, серце не витримало

Показати ще
  • 600 мл – молока (жирність 3,2%)
  • 70 г – цукру
  • 10 г – ванільного цукру
  • 50 г – цукру
  • 100 г – яєць (приблизно 2 шт.)
  • 30 г – борошна
  • 50 г – крохмалю

Приготування коржів:

1. Дрібно порубати вершкове масло і змішайте з борошном. Зробіть поглиблення і налийте туди 0,5 склянки води. Туди ж додайте соду (погашену оцтом), одне яйце і дрібку солі.

2. Замісити тісто. Воно повинно бути щільним і не липнути до рук. Розділіть тісто на 12 рівних частин. Зробіть з них кульки і покладіть в холодильник на одну годину.

3. Потім діставайте по кульці. Розкачайте його тонко і проткніть виделкою багато разів. Поставте корж в духовку на 5-6 хвилин при 180 градусах. Вони повинні стати рум'яними.

Приготування крему:

1. В молоко додайте 70 грам цукру і 10 грам ванільного цукру. Поставте на вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння. Зніміть з вогню.

2. Розітріть 50 г цукру, два яйця, борошно і крохмаль. Потім додайте в гаряче молоко. Швидко заваріть, активно помішуючи.

3. Дайте крему охолонути. Розділіть на шість частин. Промажте 11 коржів, один залиште для посипання. Готовий торт поставте під прес в холодильник. Рекомендується на ніч. Вранці дістаньте, з одного коржа зробіть крихти. Обсипте ними весь торт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ревізорка Юлія Панкова поділилася рецептом фірмового торта"Естерхазі".

Як повідомляв Знай. ua, рецепт гарбузового пирога від ревізорки панкової.

Також Знай. ua писав, що рецепт запеченої капусти від Юлії панкової, смакота захмарна, ще й фігура в порядку.