Не кожен знає, що класти жовток у фарш для приготування котлет є величезною помилкою, адже без нього вони виходять набагато смачнішими.

Читайте Знай в Google News!

Щоб котлети завжди виходили ідеальними, важливо знати нюанси підготовки фаршу і обсмажування. Як цією м'ясною стравою підкорити кожного члена сім'ї пише "Food.noteru".

Виявилося, що яєчний жовток більше шкодить консистенції котлет, ніж допомагає. Таким чином жовток став головним ворогом фаршу. При додаванні жовтка, фарш "збігає", стає рідким. А щоб його скріпити, доводиться додавати сухі інгредієнти: борошно, хліб, панірувальні сухарі тощо.

Домашні котлети, скріншот: YouTube
Домашні котлети, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Щоб приготувати дуже соковиті котлети, які не будуть розпадатися на сковорідці потрібно дотримуватися деяких хитрощів. Наприклад, викладати готові котлети слід строго на розпечену олію. Якщо вона не прогріється достатньо, то вбереться в фарш і котлети розпадуться ще до того, як посмажаться.

Рецепт соковитих котлет

Знадобиться: свіжий фарш (не заморожений), цибулина, яєчний білок, шматочок соковитого яблука, зелень. Щоб поліпшити смак, треба додати 50 грамів крижаної води (на 500 г фаршу). Такі хитрощі допоможуть зробити котлети пишними і соковитими. І не забувайте, що не варто додавати до них яєчний жовток.

Шкільні котлети, скріншот: YouTube
Шкільні котлети, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.