Не кожен знає, що класти жовток у фарш для приготування котлет є величезною помилкою, адже без нього вони виходять набагато смачнішими.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Щоб котлети завжди виходили ідеальними, важливо знати нюанси підготовки фаршу і обсмажування. Як цією м'ясною стравою підкорити кожного члена сім'ї пише "
Виявилося, що яєчний жовток більше шкодить консистенції котлет, ніж допомагає. Таким чином жовток став головним ворогом фаршу. При додаванні жовтка, фарш "збігає", стає рідким. А щоб його скріпити, доводиться додавати сухі інгредієнти: борошно, хліб, панірувальні сухарі тощо.
Пишні груди Тіни Кароль в сміливій сукні не дають українцям спокою: "Гаряча штучка"
Раптово загинув український ведучий: не прожив і половину віку, колеги побиваються
На Прикарпатті бабуся з психічним розладом виживає в напівзруйнованій хаті: ні пам'яті, ні пенсії
"Холостячка" Леся Нікітюк оголила принади в халатику, попри лютий мороз
Щоб приготувати дуже соковиті котлети, які не будуть розпадатися на сковорідці потрібно дотримуватися деяких хитрощів. Наприклад, викладати готові котлети слід строго на розпечену олію. Якщо вона не прогріється достатньо, то вбереться в фарш і котлети розпадуться ще до того, як посмажаться.
Рецепт соковитих котлет
Знадобиться: свіжий фарш (не заморожений), цибулина, яєчний білок, шматочок соковитого яблука, зелень. Щоб поліпшити смак, треба додати 50 грамів крижаної води (на 500 г фаршу). Такі хитрощі допоможуть зробити котлети пишними і соковитими. І не забувайте, що не варто додавати до них яєчний жовток.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,