Зараз ми з вами навчимося готувати дивовижний і самий витончений снiданок - брускетти з мідіями.

Для його приготування знадобиться 80 грам мідій, чверть (1/4 шт) ріпчастої цибулі, 100 мілілітрів вершків, а також хліб для тостів, томат черрі, сухий часник і будь-яка зелень за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Процес починається з очищення цибулі і його дрібного нарізування на кубики. Далі його потрібно обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Згодом до нього додаються мідії. Їх слід попередньо розморозити. Їх обсмажування відбувається протягом трьох хвилин.

Слідом на сковорідку вливаються вершки, спеції і відбувається гасіння протягом 3-4 хвилин. Томати черрі нарізаються навпіл, а потім злегка обсмажуються з часником.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Хліб можна підрум'янити на сковорідці. На нього викладаються готові мідії, смачні помідори і рукола. Рецепт готовий!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, готуємо справжній плов у себе вдома: пара хитрощів і блюдо буде незабутнім.

Як повідомляв "Знай.ua", улюблений сніданок: рецепт ніжних сирників з манкою. Солодкі сирники зі сметанкою і варенням ідеально поєднуються з чашкою кави або свіжозвареного гарячого чаю.

Знай.ua писав, дієтичний варіант британської класики: як приготувати пастуший пиріг з куркою. Рецепт цей старовинної англійської блюдо практично не змінився за кілька століть. Теперішнє пастуший пиріг робити тільки з баранини або ягнятина, оскільки англійський слово "shepherd" переводити, як пастух, який пасти саме вівця.