Гречка є дуже корисною крупою, але не обов'язково її просто відварювати, щоб наповнювати організм поживними мікроелементами. Адже звичайну кашу можна приготувати так, що за вуха не відтягнеш.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 ст. гречки
- 2 цибулини
- морквина за бажанням
- 200 г печериць
- 2 ст. води
- 2 ст. л. соняшникової олії
- сіль, перець, зелень на свій смак
Пономарьов звів Винника з іншою співачкою: "Олександр, спасибі"
Чек з Буковелю позбавив українців дару мови: "Буде ще в лютому локдаун"
15-річна донька Полякової вперше знялася напівоголеною: прикрила груди стрічкою
Тоня Матвієнко в купальнику показала всім свої хащі, Арсен не проти
Приготування:
Гречку спершу добре промийте. Залийте її водою. Поставте тепер на вогонь і варіть після закипання 15 хвилин.
За цей час цибулю, моркву і гриби дрібно наріжте, підсмажте на соняшниковій олії. Готову гречку викладіть в сковороду до грибів та перемішайте. Прогрійте під кришкою протягом 5-7 хвилин, а потім подавайте до столу.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,