Деруни з капусти виходять ароматні, ніжні, з рум'яною скоринкою і неймовірно приємним смаком. Вони значно відрізняються від звичайних класичних дерунів з картоплі і мають свою незрівнянну родзинку.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна - 1 шт.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Борошно пшеничне - 2,5 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Деруни з капусти, кадр з відео
Деруни з капусти, кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

З невеликого качана капусти видаляємо верхні жорсткі, підсушені і пошкоджені листки. Чистимо від шкірки моркву, миємо овочі. Нарізаємо середніми шматками близько 5-7 сантиметрів і подрібнюємо овочі на найвищій швидкості кухонного комбайна. Ми повинні отримати дрібні шматочки від 5 міліметрів до 1 сантиметра.

Віджимаємо капусту і моркву від надлишків соку. Вбиваємо туди яйця, вимішуємо. Просіваємо через сито 2,5 столові ложки пшеничного борошна, додаємо за смаком сіль, чорний мелений перець і ще раз вимішуємо.

Суміш повинна бути липкою і густою, даємо їй настоятися протягом 10 хвилин. Смажимо на розігрітій сковорідці на рослинній олії. Готові деруни подавайте з дрібно нарізаною зеленню та улюбленим соусом.

Деруни з капусти, кадр з відео
Деруни з капусти, кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.