Багато людей не вживають сорти вівсянки тривалого приготування, тому що у них немає часу стояти біля плити зранку і варити кашу.

Читайте Знай в Google News!

Проте, не обов'язково на приготування вівсяної каші витрачати багато часу. Адже її можна зварити набагато швидше, порадувавши себе і рідних смачним і поживним сніданком. Про це пише телеграм канал "Доктор Бергман. 1000 способів дожити до 100 років"

Вівсянка, фото: Pixabay
Вівсянка, фото: Pixabay

"Простий секрет приготування вівсянки від доктора Бергмана. Багато людей не вживають сорти вівсянки тривалого приготування, тому що їм ніколи з ранку 20 хвилин стояти біля плити і варити кашу.
Розкрию простий секрет.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Доктор Бергман, щоб пришвидшити процес приготування каші, радить ввечері насипати "монастирську" вівсянку в миску, залити її кефіром і поставити в холодильник на ніч.

До ранку вівсянка стане м'якою, ніби її варили. Він обіцяє, що смак такої каші обов'язково вам сподобається. Приготована таким чином вівсянка більше нагадує десерт. Дуже добре її вживати зранку перед тренуваннями.

Щобільше, вівсянка, настояна на кефірі холодним способом, має найнижчий глікемічний індекс, який тільки можливий для каш.

Вівсянка, фото Pxhere
Вівсянка, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.