Починати день потрібно з корисного і ситного сніданку. Найкращими варіантами вважають вівсянку і яєчня. Проте їх можна поєднати в одній страві.

Читайте Знай в Google News!

Для обсмажування беріть звичайні вівсяні пластівці, каша швидкого приготування не підійде. Сніданок хоча й низькокалорійний, зате містить багато вітамінів і необхідних речовин. Рецептом поділився сайт "Зі смаком". Щоб урізноманітнити страву, додайте сир, м'ясо або овочі і навіть банани.

Вівсянка з яйцем, кадр з відео
Вівсянка з яйцем, кадр з відео

Вівсянка з яйцем, кадр з відео
Вівсянка з яйцем, кадр з відео

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці - 50 г
  • Яйце - 4 шт.
  • Сіль - на свій смак
  • Чорний перець (мелений) - на свій смак

Приготування:

Вівсяні пластівці обсмажте протягом 3 хвилин на середньому вогні на сухій сковорідці. Періодично помішуйте, щоб вони рівномірно підрум'янилися. Коли пластівці стануть золотистого кольору, розбийте зверху яйця. Посоліть і поперчіть, додайте улюблені спеції.

Відразу ж перемішайте, щоб яйця повністю обволокли пластівці, та накрийте кришкою. Готуйте млинець приблизно 3 хвилини. Помішувати і перевертати його не потрібно. Якщо млинець тримає форму, а зверху пропали рідкі ділянки - він готовий.

Вівсянка з яйцем, кадр з відео
Вівсянка з яйцем, кадр з відео

Вівсянка з яйцем, кадр з відео
Вівсянка з яйцем, кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.