Сьогодні ми з вами навчимося готувати гуляш по-кавказьки .

Однак спочатку ознайомимося зі списком інгредієнтів, де головним виступає свіже м'ясо і спеції. Нам знадобиться 500 грам яловичини, 300 гр. моркви і 200 грам цибулі. Також чайна ложка аджики, томатна паста, один помідор, їдальня л.паприки, сіль, зелень і рослинне масло.

Читайте Знай в Google News!

А ось приготування починається з обсмажування моркви і цибулі до прозорості, в які згодом додається аджика і томатна паста. Далі використовуються помідори, вода і процес гасіння відбувається протягом 10 хвилин.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потім слід скористатися іншою сковородою, на якій потрібно обсмажити яловичину з усіх боків. А потім м'ясо змішується з соусом, додається паприка, і гаситься протягом 40 хвилин під кришкою.

Обов'язково перед подачею потрібно посипати блюдо зеленню і сіллю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чому ми неправильно варимо рис і навіщо японці промивають його 7 разів: секрети, які не почуєте від мам і бабусь. Виявляється, рис містить миш'як, і помилки в процесі приготування можуть негативно вплинути на здоров'я.

Як повідомляв "Знай.ua", пісний червоний борщ: рецепт для тих, хто "готується" до свят. Завдяки великій кількості квасолі блюдо виходить ситним і поживним.

Знай.ua писав, вівсянка з яйцем, смажена на сковороді: рецепт ситного, але низькокалорійного млинця.