Незвичайний секретний інгредієнт-айва і незвичайні спеції перетворять звичайне печеня в улюблене блюдо ваших рідних.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:

  • 6 курячих гомілок (600 г)
  • 1 цибулина
  • 400 г айви
  • 200 мл бульйону або води
  • по ½ ч. л. кумина, коріандру, імбиру, паприки, часнику, куркуми, перцю чилі
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • сіль, перець

Курячі гомілки потрібно обсмажити до рум'яної скоринки, прибрати зі сковороди. Обсмажити цибулю, додавши всі спеції, викласти до курки, залити бульйоном і тушкувати 15 хв.

Айву нарізати часточками, видалити насіння, обсмажити з вершковим маслом і цукром 5-7 хв.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Є маленька особливість - для м'яса без кісточки час приготування можна скоротити на 5-7 хв, якщо нарізати його невеликими шматками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зимове блюдо і за кольором, і за змістом, рецепт польського білого борщу.

Як повідомляв Знай.иа, рецепт домашньої мандаринової горілочки для тих, хто любить чистий продукт.

Також Знай.иа писав, що фарширований м'ясом картопля зігріє зимовими вечорами, простий рецепт для всієї родини.