Відомий продюсер Олена Мозгова знає, що найкращий відпочинок — це зміна роду діяльності. Тому вона завела собі не тільки цікаве, але і смачне хобі — кулінарію, регулярно балуючи домашніх чудовими стравами.

Багато з рецептів, які публікує Мозгова, її власного твору, але є і вдосконалені нею. Так, у своєму новому пості Олена розповіла, як готувати гефілте Фіш, і запропонувала шанувальникам скористатися її рецептом.

  1. Візьміть 8 кнелів з коропа, вагою в 1 кг

  2. Зріжте м'якоть, вийміть великі кістки (дрібні перемелюються), додайте цибулю;

    Популярні новини зараз

    Настя Каменських оголила ніжки на премії YUNA 2021, Потап не стримався: "Богиня"

    Тоня Матвієнко загубилася між трьома "близнючками": Мірзоян не впізнає

    Молитва про зцілення від хвороби: сильні слова, які вилікують від недуги

    Крадіжка століття приголомшила Київ: прощавай, квартира і 5 мільйонів

    Показати ще
  3. Отриману масу перемолоти, посолити і поперчити, додати яйце і трохи манки;

  4. На дно форми викладаєте одну цибулину, порізану кільцями, одну моркву і два невеликих бурячка, порізаних круглими скибочками.

  5. Зверху слід покласти кнелі, можна прикрасити їх шматочками шкірки коропа.

  6. З голови, хвоста і кісточок зваріть бульйон, яким заливаєте кнелі — близько 500 мілілітрів. Бульйон повинен бути жирним, насиченим, щоб при охолодженні застигав. Для кращого застигання можна додати трохи желатину, доводите до кипіння на плиті.

  7. Ставите отриманий продукт в духовку на 160 градусів, і десь 1,5 години він повинен потихеньку " булькати”;

  8. Дістаєте і залишаєте на ніч в холодному місці.

Відірватися просто неможливо, вважає Мозгова. Спробуйте і ви.