Салат "Новорічний чобіток" не лише смачна та ситна закуска для святкового застілля, а й надзвичайно красива страва.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Філе куряче - 200 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста червона - 0,5 шт.
  • Гранат великий - 0,5 шт.
  • Майонез – 100 г
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Салат "Новорічний чобіток", кадр з відео
Салат "Новорічний чобіток", кадр з відео

Салат "Новорічний чобіток", кадр з відео
Салат "Новорічний чобіток", кадр з відео

Салат "Новорічний чобіток", кадр з відео
Салат "Новорічний чобіток", кадр з відео

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Приготування:

Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності. Яйця відварити круто. Червону цибулю дрібно порізати ножем. Викласти цибулю в невелику піалу, додати цукор і поперчити за смаком. Залити цибулю окропом повністю і залишити на 10 хвилин.

Сир натерти на крупній тертці. Яйця очистити. Відокремити один білок, все інше натерти на великій тертці. Остигле відварене куряче філе нарізати невеликими шматочками. З цибулі злити воду, віджати її. У мисці змішати цибулю, яйця, сир і куряче філе. Додати майонез.

Салат з куркою і сиром перемішати і викласти на велику тарілку у вигляді чобота. Оформити салат, виклавши "підошву" сирною стружкою. Дрібно натертим білком оформити верх чобота. А все інше щільно засипати зернами граната. За бажанням можна з сиру зробити застібки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.