Відварний пельмені - це банально. Кухар-віртуоз Василь Ємельяненко у своєму кулінарному відеоблозі "Теорія смаку" розповів, як смачно посмажити пельмені. Тобто, навіть найпростіше і звичне блюдо може стати оригінальною закускою, якщо приготувати його особливим чином

  1. Варіть пельмені в добре відфільтрованій воді не до готовності. Починати їх смажити необхідно тоді, коли вони тільки спливли.

  2. На сковороду влити трохи рослинного масла. Варити пельмені потрібно починати, поки воно ще не розжарилося.

  3. Перекладати пельмені на сковорідку необхідно шумівкою, попередньо струснувши її і слив зайву воду, щоб масло не почало бризкати і не обпекло руки або навіть обличчя кулінара.

  4. Додаємо ще масла і половинку маленької цибулини

    Популярні новини зараз
    Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
    Показати ще
  5. Солимо і періодично струшуємо сковорідку.

  6. Коли пельмені стають золотистими, додаємо соєвий соус і спеції за смаком

  7. Додати дрібно рубаний часник і зелень, потім подати на стіл. Гості будуть в захваті.

Нагадавши, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал " Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця в холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також " Знай.ua " писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.