Смачне домашнє згущене молоко нагадає вам смак вашого дитинства. Воно виходить дуже смачне, ніжне та ароматне. А готується цей смаколик виключно з натуральних інгредієнтів.

Рецептом приготування домашнього згущеного молока з натуральних складників.

Інгредієнти:

  • Коров’яче молоко – 1250 мл;
  • Цукор – 0,5 кг;
  • Сода харчова – 2 грами.

Домашнє згущене молоко, кадр з відео
Домашнє згущене молоко, кадр з відео

Спосіб приготування:

Налийте молоко у каструлю з товстим дном та поставте її на невеликий вогонь. Насипте цукор у молоко, перемішайте та зробіть вогонь ще меншим. Тепер додайте до молока харчову соду. Перемішайте суміш.

Варіть молоко постійно перемішуючи протягом 2,5 годин. У результаті суміш повинна стати густою та мати темно-коричневий колір. Коли згущене молоко буде готовим, розлийте його у стерильні скляні місткості. Зберігайте домашнє згущене молоко у холодильній камері протягом 14 днів.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Домашнє згущене молоко, кадр з відео
Домашнє згущене молоко, кадр з відео

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.