Тренерка "Зважених і щасливих" Марина Боржемська поділилася рецептами швидких і корисних страв - печеної риби з гарбузом і салату з авокадо.

Читайте Знай в Google News!

Печена риба з гарбузом

Інгредієнти:

  • 4 філе нежирної риби (наприклад тиляпія)
  • кілька гілочок чебрецю
  • 100 г гарбуза

Приготування:

Рибу розморозити, дати стекти зайвій рідині. Очистити гарбуз, порізати на невеликі брусочки. На дно форми викласти рибу і гарбуз, посолити, поперчити, додати улюблені спеції і гілочки чебрецю. Поставити в заздалегідь розігріту духовку до 180° на 10 хвилин під фольгою і ще 5 хвилин допекти без фольги.

Популярні новини зараз

Влад Яма осоромився незнанням української мови: "Стирчак - коли дівчина подобається"

37-річна Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу"

На Львівщині раптово померла молода поліцейська: настрашніше 8 березня

Могилевська блиснула оголеним торсом на шоу "Маска": "40 сантиметрів, між іншим"

Показати ще

Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina
Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina

Салат з авокадо

Інгредієнти для салату:

  • 0,5 авокадо
  • 50 г фети
  • 0,5 лимона (сік)
  • жменя гарбузового насіння
  • кілька крапель олії, можна взяти часник-базилік на основі гарбузової олії

Приготування:

Готовий печений гарбуз викласти поряд з рибою, додати порізаний шматочками авокадо, фету, присипати гарбузовим насінням, полити олією. Перед подачею, рибу і салат побризкати лимоном.

Рецепт від Марини Боржемської, фото: instagram.com/uzelkova.marina
Рецепт від Марини Боржемської, фото: instagram.com/uzelkova.marina

Рецепт від Марини Боржемської, фото: instagram.com/uzelkova.marina
Рецепт від Марини Боржемської, фото: instagram.com/uzelkova.marina

Рецепт від Марини Боржемської, фото: instagram.com/uzelkova.marina
Рецепт від Марини Боржемської, фото: instagram.com/uzelkova.marina

Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina
Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.