Спробуйте приготувати курячий рулет з сиром і беконом: страва стане окрасою святкового столу.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля новорічного меню хочеться мати можливість подати ефектну смачну страву, яка стане одночасно й центральним елементом гарячого столу, так і піде як холодна закуска на наступний день. Тому часто у центрі трапези опиняються різноманітні м'ясні рулети, які чудово справляться з обома завданнями.
Інгредієнти:
- Куряче філе - 600-700 гр.
- Бекон - 160 гр.
- Сир адигейський або моцарела - 100 гр.
- Зелена цибуля - 50 гр.
- Копчена паприка, сіль, перець
Приготування:
Львів'янин віддав Богу душу просто на порозі церкви, мороз довів: "Сидів мов живий"
Раптово загинув український ведучий: не прожив і половину віку, колеги побиваються
"Холостячка" Леся Нікітюк оголила принади в халатику, попри лютий мороз
Відкинутий Мішиною Льоша з "Холостячки" розкрив цінний план на щастя: "Найважливіше..."
Куряче філе ріжемо уздовж і відбиваємо
Викладаємо на харчову плівку, зверху кладемо спеції, натертий сир, цибуля і звертаємо рулет так, щоб плівка залишилася зовні. добре протискуєте
Знову вистилає плівку і викладаємо бекон, зверху рулет, знову звертаємо
Викладаємо на деко і відправляємо в духовку (30 хвилин, 200 градусів)
Дістаємо, нарізаємо, прикрашаємо і насолоджуємося!
Як повідомляв портал Знай.ua, святкові молочні коктейлі стануть чудовою альтернативою шампанському на Новий рік: топ-3 рецепти