Давайте визнаємо очевидне: традиційні "Олів'є", вінегрет і оселедець під шубою вже всім набридли. Так, наші мами і бабусі зустрічали з ними Новий рік, але все-таки на дворі 21 століття, настає 2021 рік, і пора вже щось міняти. В тому числі - рецепт новорічних страв.

Пропонуємо салат"новорічні вогники". Яскравий, ошатний, легкий і водночас ситний, він не тільки прикрасить святковий стіл, але і замінить традиційні салати. Вперше він був опублікований на YouTube-каналі"Здорове харчування".

За відгуками користувачів, цей салат-те, що неодмінно варто спробувати і подати на новорічний стіл. Гості з'їдять його до останньої ложки і ще попросять у вас рецепт. А вже ділитися секретами свого кулінарного шедевра, або залишити його при собі, вирішувати тільки вам. Перейдемо до приготування. Для початку візьміть наступні продукти:

Тепер перейдемо безпосередньо до приготування салату:

  1. Моркву і болгарський перець нарізаємо довгою соломкою.

  2. У огірка видаляємо серцевину, щоб в салаті він не дав зайвий сік, і також нарізаємо соломкою.

  3. Філе курячої грудки нарізаємо невеликими брусочками. Додаємо до м'яса сіль, перець, паприку, сушений часник і мелений коріандр і ретельно перемішуємо.

  4. Обсмажуємо філе протягом 4-5 хвилин на сухій сковороді на середньому вогні, весь час перемішуючи. Перед додаванням в салат потрібно остудити.

  5. Всі інгредієнти перекладаємо в салатник, додаємо 2 ст.л. майонезу і імбир, натертий на дрібній тертці, який додасть салату пікантності. Все перемішуємо і можна подавати на стіл!

Нагадавши рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал Знай.uа, святкові молочні коктейлі стануть чудовою альтернативою шампанському на Новий Рік: топ-3 рецепта

Також Знай.uа писав, як смачно засолити сало з часником