Відомий український журналіст Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі часто ділиться з українцями різноманітними рецептами. На цей раз він порадував глядачів рецептом смаженої курочки в сметані. Гуцульська страва, яка має неймовірний смак.

Новий сюжет з'явився на його YouTube-каналі, який регулярно дивиться понад 90 тисяч користувачів. Там він ділиться з шанувальниками цікавими, і не дуже складними рецептами, які будуть багатьом цікаві.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Для цього простого, але неймовірно смачної страви знадобляться наступні інгредієнти:

- Відварна курка;

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

- 2 цибулини;

- 1 ст ложка оливкової олії;

- 200 г сметани або вершків;

- Щіпка солі, паприки, зелена цибуля.

Костянтин Грубич заради цього рецепту вирушив на Буковину, де зустрів місцеву жительку Фелічію. Вона показала, як правильно готувати домашню курочка в сметані або ж вершках.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

"Смак дитинства, можна сказати" - розповідає жінка, так як готувала його ще й мама і бабуся.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Спочатку необхідно обсмажити цибулю на сковорідці, після чого додати сметану і курку, і через кілька хвилин по щіпці солі і перцю.

Можна сказати, що страва практично готове. Потрібно лише почекати, поки воно обжарится з усіх боків.

Блюдо досить просте, і приготувати його зможе кожен. Потрібно лише бажання, а смак вас здивує. Дуже соковита курочка під не менш смачним соусом зі сметани.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі

Як повідомляв портал Знай.ua, ароматний яблучний пунш, щоб зігрітися взимку

Також Знай.ua писав, Клопотенко Спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.