Відомий український кулінар Костянтин Грубич, який постійно ділиться з українцями незвичайними рецептами, цього разу розповів, як приготувати фірмову настоянку з ягід. Стане в нагоді на будь-якому святі.

Новий ролик з рецептом він опублікував на своєму YouTube- каналі, де регулярно з'являється різний контент в рецептами. Цього разу прийшов час не тільки поїсти, а й випити.

Костянтин Грубич показав рецепт фірмової ягідної настоянки від буковинців. Що звикли пити жителі західної частини України.

Робиться вона дуже просто, а головне швидко. Вам завжди буде чим пригостити гостей, які прийшли до вас додому.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Була з Андрієм Данилком задовго до Інни Білоконь: куди зникла та як змінилася Геля з "СВ-шоу"

Ніяка вона вам не "бабуся": 67-річна білявка у бікіні затьмарила Злату Огнєвіч - ось кому треба на "Холостячку"

Фіналістка шоу "Холостяк" показала Максиму Чмерковському, що він втратив: "Здалося Анджеліна Джолі"

Стюардеса МАУ віддячила ввічливому пасажиру просто в салоні літака - чоловіки, беріть на замітку

Показати ще

Найголовніше, щоб у вас були свіжі ягоди і горілку або самогон. При цьому, сам продукт може бути будь - який-від малини, до ожини.

Все інше дуже просто.

Всього потрібно брати по чотири склянки, звідси і однойменна назва.

  • 4 склянки води;
  • 4 склянки ягід;
  • 4 склянки цукру;
  • 4 склянки горілки або самогонки.

Вода повинна бути теплою, і після цього додаємо туди цукор, щоб з'явився якийсь сироп. Поки вони наполягають, готуємо ягоди, і додаємо теж в вашу тару.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

В кінці додаємо горілку або самогонку, щоб було легше відміряти - на цей рецепт йде рівно літр.

Все, готово, і через 2 тижні можна пробувати. Раз в 2 дні можна брати і перемішувати, щоб цукор точно повністю розчинився.

Далі процідити потрібно, розлити в пляшки, і ставимо в холодне місце.

Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "тендітні вироби...".

Як повідомляв Знай.ua, Костянтин Грубич у Ніжині скуштував місцеві смаколики з огірків: розсольник, ікра та бутерброди.

Знай.uа писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром-смак родом з дитинства.