Кулінари розповіли про новий рецепт, який точно здивує ваших близьких і друзів. Як швидко приготувати незвичайну закуску з гарбуза по-корейськи.

Блюдо дуже просто в приготуванні, для цього не потрібно прикладати багато зусиль, але, при цьому, виходить неймовірно смачно, як відзначають кулінари. Ця закуска відмінно підійде для того, щоб трохи урізноманітнити щоденне меню, пише портал "Доброта".

Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело
Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело

Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:

  • Гарбуз 500 гр;
  • Харчовий оцет 2 ст. л ;
  • Цукор пісок 1 ст. л ;
  • Сіль кам'яна 1 ч. л.;
  • Рослинна олія 50 мл ;
  • Часник 3 зуб;
  • Спеції по моркві по-корейськи 1 ст. л.

Спочатку потрібно очистити гарбуз, і натерти її на спеціальній тертці. Підійде така ж, яка використовується і для морквини по-корейськи.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Далі додаєте такі складові як оцет, цукор, сіль, спеції і подрібнений часник. Підігрійте рослинне масло в сковороді, додайте цибулю, і після цього рідину потрібно перелити в сам салат. Лук, при цьому, поки що залиште в сковороді.

Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело
Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело

Все це ретельно перемішуєте, кладете в спеціальну ємність і можна ставити в холодильник, щоб воно трохи настоялося.

Після цього вже можна приступати до трапези. Виходить дуже смачно, а головне легко. Якщо постаратися, то за п'ять хвилин можна зробити заготовку, і потім почекати ще трохи, поки закуска з гарбуза настоїться в холодильнику. Спробуйте і не пошкодуєте.

Нагадавши, Неймовірний маринад для помідорів з горілкою: незвичайний смак закуски на зиму.

Як повідомляв портал Знай.ua, Рецепт домашньої консервації помідорів на зиму: підійде для тих, кому не можна оцет.

Також Знай.ua писав, що після цього рецепта ви забудете про супермаркети: аджика з хріном додасть перчинки будь-якого столу.