Відомий український кулінар, а також Експерт в розважальному українському шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський поділився новим рецептом з шанувальниками. Так як на вулиці вже кінець жовтня, рецепти на основі гарбуза.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік дає поради шанувальникам стосовно готування, а також ділиться рецептами, які ви не побачите в іншому місці. Практично 200 тисяч користувачів за цим спостерігають щодня.

Цього разу він вирішив поділитися не рецептом, а базою для майбутніх страв. Як правильно підготувати гарбуз, щоб вона вийшла неймовірно смачною. Рецепти з даним продуктом він пообіцяв дати трохи пізніше.

Для цієї справи він взяв звичайний сорт гарбуза, так що можна не бігати в пошуках особливого. Головне перед приготуванням спробувати, або ж дивитися за кольором.

Популярні новини зараз

"Це Різдво потрясе світ": чоловік стверджує, що прийшов з 2485 року, і попередив людство

Тоня Матвієнко загнала Арсена Мірзояна додому одним знімком: біг, як ошпарений

200 гривень за сало, і нова ціна на соняшникову олію: улюблені продукти українців знову б'ють антирекорди, в чому причина

"Було нудно": жінка встановила дивний рекорд, переспавши з 919 чоловіками за 7.5 годин

Показати ще

гарбузи, фото Pxhere
гарбузи, фото Pxhere

"Пропоную вам приготувати ваш гарбуз просто шматочками, полив їх класним маслом extra virgin , з травами-добре підійде чебрець, розмарин і шавлія. Запікайте під фольгою. Я робив це в режимі з вентилятором 180-190 градусів протягом 30 хвилин" - почав розповідь чоловік.

Далі потрібно дістати все з духовки, зняти акуратно фольгу, і поставити ще приблизно на 10-15 хвилин, на 170 градусів приблизно. Це для того, щоб зайва волога випарувалася. Однак, для супу цей процес можете не робити.

Коли шматочки готові, можна виймати деко, і залишити на кухні, щоб остигало.

Далі ці шматочки збиваємо в блендері, і виходить відмінна база для майбутніх страв. Рецепти яких Володимир Ярославський пообіцяв дати зовсім скоро.

Зберігати цей продукт в холодильнику можна близько 5 днів, і використовувати для різних супів, кремів, як гарнір, або ж для запіканки.

Раніше ми повідомляли, зірка "МастерШеф" поділився неймовірним десертом з ялини, навіть у ресторанах не замовиш.

Як повідомляв Знай.uа, Клопотенко показав, як по-швидкому зняти стрес.

Також Знай.uа писав, що Клопотенко поділився рецептом геніального пирога.