Цього разу ми пропонуємо нашим читачам дізнатися чудовий рецепт традиційного "спекотненького" напою - фінської медовухи. Спосіб приготування цієї медовухи змусить любителів "зігрітися" цікаво провести ці холодні осінні дні.

Про це рецепті стало відомо завдяки Стародавньому фінському рецептом, який ось уже довгі роки бережуть місцеві майстри.

Фінська медовуха, скріншот: YouTube
Фінська медовуха, скріншот: YouTube

Що потрібно для фінської медовухи: сік 2 лимонів; родзинки - 0,5 ч. л.; коричневий і звичайний caxap – по 250 г; щіпка кориці; гречаний мед - 2 ст. л.; сухі дріжджі - 0,25 ч. л.

Фінська медовуха, скріншот: YouTube
Фінська медовуха, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Спосіб приготування: закип'ятити 400 мл води. Всипати в окріп і розмішати до повного його розчинення. Зняти C вогню. Додати мед і лимонний сік. Дати охолонути приблизно до 40°С. Розчинити дріжджі в невеликій кількості води, влити в лимонно-медову суміш.

Перелити в пляшку, накрити 3 шарами марлі і залишити в темному місці на ніч. На наступний день додати промиті родзинки і корицю. Залишити на 7 днів в прохолодному місці.

Перед вживанням - процідити! Тепер можна думати, як оригінально подати напій. Не переборщіть і подумайте про смачну закуску. Слава Богу, що ідей для закусок на нашому сайті в розділі "рецепти і кулінарія" дуже багато.

Раніше повідомляли, домашній зефір з яєць і яблук: швидкий десерт від Костянтина Грубича.

Як повідомляв Знай.uа, українець хотів насолодитися курочкою з KFC, але привезли сире м'ясо: "Замінити ніхто не запропонував".

Знай.uа писав, вдвічі дешевше і так само смачно: рецепт цукерок "Рафаелло" з кукурудзяний паличок.