В процесі смаження картоплі є кілька дуже важливих секретів. Про це повідомляє кухар любов Сазонова на своєму ютуб-каналі.

Інгредієнти

  • 1 кг картоплі;
  • 100-200г лука;
  • 5-8 г солі;
  • Рослинна олія 40-50 г;
  • 30 г часнику.

Кулінар порадила вибирати картоплю з гладкою, восковою поверхнею. Це говорить про те, що в ньому достатньо крохмалю для смаження.

Алгоритм приготування

Популярні новини зараз

Колишня Антіна Мухарського Сніжана Єгорова заявила, що підтримує Путіна: "Нехай СБУ нею займуться"

"Холостяк" Міша Заливако "злив" ідеальну Анну Богдан, ходить вдома в чому попало -"У масках, з рушником на голові"

Учасників "МастерШеф" змусили приготувати шедевр, поки горить маленька свічка: закінчилося сльозами та істерикою

Вакцинувався 27 разів і хоче ще: українець їздить містами й "випрошує" дози, рекорд - 5 за день

Показати ще
  1. Картоплю миємо, чистимо, потім знову миємо і нарізаємо скибочками і брусочками. Моєму цибулю і нарізаємо його.
  2. Нарізану картоплю моєму в теплій воді. Це дозволить картоплі утворити скоринку.
  3. Обсушуємо картоплю.
  4. Розігріваємо сковороду, а потім додаємо туди масло.
  5. Обсмажуємо часник в сковороді.
  6. Додамо картоплю і смажимо її без кришки. Якщо картопля нарізаний скибочками, то перший раз перемішуємо через дві хвилини, якщо брусочки - через дві.
  7. Ще через три хвилини перевертаємо вдруге і додаємо цибулю.
  8. Ми залишаємо картоплю на залишковому жару під кришкою на дві хвилин.
  9. Картоплю посолити.

Смажена картопля, фото з вільних джерел
Смажена картопля, фото з вільних джерел

Нагадаємо, рецепт оладок з пекінської капусти: як ситно нагодувати всю сім'ю за копійки. Телеведуча шоу "твій день" поділилася унікальним рецептом приготування ситних оладок з пекінської капусти

Як повідомляв портал "Знай.ua", картопляне пюре з часничком і маслом, як у бабусі на кухні: зимовий рецепт з мінімумом продуктів і витрат. Пропонуємо приготувати картопляне пюре по-новому. Запечений часник вдихне в буденне блюдо нове життя

Також "Знай.ua" писав, як уникнути витікання начинки з пиріжків: простий і зручний лайфхак. Велика проблема для тих, хто їх готує, легко вирішується.