Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч чоловік.

Як відомо, після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки", інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з популярністю, що набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Цього разу Злата поділилася з фанатами рецептом свого людимого салату, який за її словами дуже актуальний в холодну пору року, адже він містить дуже багато корисних речовин.

Складається він з декількох інгредієнтів:

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

- морський коктейль по-карибськи або новозеландськи
- мікрогрін
- авокадо
- огірок
- томати черрі
- соус (оливкова олія, діжонська гірчиця, лайм).

Процес приготування артистка продемонструвала на відео.

"Ви ж знаєте, як я стежу за своїм здоров'ям 💪" - написала співачка.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зняла ліфчик перед фіналом "Холостячки", щоб познайомити зі своїми "роднулечками": "Так грайливо"

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч готова назвати ім'я переможця "Холостячки", обранець випадково "спалився": "Обручка в руці"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла, як правильно загадати бажання перед Новим роком, щоб воно збулося: "Посилаєте в..."