Зараз ми з вами розберемося з відмінним рецептом картопляних зразів з капустою - вони вийдуть просто шедевральними.

Це неймовірно бюджетне блюдо, яке не стане нудним і нецікавим, якщо вписати його в повсякденне меню. Для приготування зразів нам знадобляться наступні інгредієнти - 500 грам картоплі, три столові ложки борошна, три цибулини, одиниця моркви, 400 грам капусти, 100 мілілітрів рослинного масла, а також запашний мелений перець і сіль за смаком.

Картопляні зрази, кадр з відео
Картопляні зрази, кадр з відео

Приготування не займає багато часу і дуже просте для запам'ятовування. Спочатку займемося капусту. Її потрібно передчасно нарізати. Далі обсмажуємо її, використовуючи рослинне масло, щоб капуста стала м'якою. Згодом додаємо мокровь і цибулю.

Всі три інгредієнта готуємо на сковороді до моменту, поки капуста не стане рум'яною. Далі їх потрібно посолити і поперчити, за смаком. Беремося за картоплю. Його потрібно зварити.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Картопляні зрази, кадр з відео
Картопляні зрази, кадр з відео

Хоча, щоб не витрачати час, цей процес можна поставити на перший план. Після того, як картопля звариться, зливаємо воду, додаємо сіль. Її потрібно потовкти до стану пюре. Додаємо туди борошно і замішуємо тісто.

В самому кінці нам залишається зробити заготовки з картопляної основи і капустяної начинки. Їх потрібно обсмажити з двох сторін і подати до столу. Приємного апетиту!

Нагадаємо, як врятувати пересолену їжу? Простий спосіб, який зробить блюдо їстівним

Як повідомляв "Знай.ua", "Чайна ковбаса" від Ольги Матвій: рецепт з дитинства кине вас в шоколадну безодню

Знай.ua писав, Євгенію Клопотенко на радість: у Раді пропонують ввести День борщу