Багато господинь щороку ламають голову через святкового столу, всім хочеться приготувати що-небудь унікальне і смачне для близьких. Замість звичних і вже обридлих тортів і десертів, можна проявити фантазію і здивувати всіх новорічною ялинкою з листкового тіста.

Зараз на просторах інтернету можна часто зустріти цікавий і дуже простий рецепт яскравої новорічної ялинки з готового листкового тіста, для приготування якої знадобиться мінімум часу і продуктів, але в результаті ви гарантовано отримаєте максимум насолоди.

Листкова новорічна ялинка
Листкова новорічна ялинка

У Telegram-каналі "Книга рецептів" зняли докладний процес приготування такої ялинки.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
  • листкове тісто
  • паста Нутелла
  • шоколадне драже M&M’s

Приготування:⁣⁣⁣

Листкове тісто розділи на два шматочки. На одному зі шматків виріж ялинку, якщо не виходить без трафарету, обов'язково зроби його і вирізай по ньому.

Потім на другий шматочок виклади готову першу ялинку і зроби другу. Один зі шматків змасти рясно Нутеллою, а потім укрий другим.

З двох сторін з боків розріж ялинку на смужки і перекручуй, як показано на відео. Виріж зірочку з тіста і прикрась ялинку.

Виклади на деко, змасти рясно яйцем і прибери в духовку запікатися на 20 хвилин при 180 гр. Витягни з духовки і прикрась M&ms замість іграшок.

Нагадаємо, еффектна закуска на Новий Рік: "тигрові яйця" за 5 хвилин від Вікі Василенко

Як повідомляв Знай.uа, оселедець під шубою в незвичайному вигляді на Новий Рік: крутити носом ніхто і не подумає

Також портал Знай.uа писав, дешевше, ніж олів'є і шуба: як економно накрити новорічний стіл, рецепти з цінами