Відомий український телеведучий Костянтин Грубич, який останнім часом балує своїх шанувальників різноманітними рецептами з різних куточків України, а іноді навіть і з-за кордону, поділився унікальним способом приготування плавленого сиру в домашніх умовах.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми Костянтина Грубича в мережі YouTube.

Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube

Костянтин Грубич приїхав в гості до Наталії Сили з Броварів (Київська обл.), яка в Facebook написала телеведучому, що вона вже давно не купує плавлені сирки, а готує вдома своїми руками. Ось так Грубич і потрапив в гості до своєї підписниці.

Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина із задоволенням розкрила секрети приготування домашнього плавленого сиру.

Що потрібно для приготування:

- 1 кг кисломолочного сиру;
- 1 чайна ложка солі;
- 1 чайна ложка соди;
- 1 яйце;
- 2-3 зубчики часнику;
- спеції за смаком.

Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube

Ось її рецепт: кисломолочний сир змішати з сіллю, содою і яйцем. Варити на водяній бані або в ємності з подвійним дном до сметаподомного стану. В кінці, якщо залишилися грудочки, перебити блендером. При бажанні присмачити часником. Можете додати сухі специі або ковбасу за смаком.

Раніше повідомляли, як вибрати ялинку і прикраси до Нового року, щоб потрапити в екологічний "тренд": Земля скаже вам дякую.

Як повідомляв Знай.uа, домовички спробують його вкрасти: Костянтин Грубич поділився "золотистим" рецептом імбирного печива.

Знай.uа писав, "Королева бензоколонки": рецепт бабусиних пиріжків від Костянтина Грубича - вода, дріжджі, борошно і нічого зайвого.