На Youtube дуже багато різних кулінарних блогерів і мільйонників, і більш локальних-і цього разу ми покажемо вам рецепт Валерія Пономаря, який вирішив приготувати піцу взагалі без додавання борошна.

Чоловік створив тісто з цвітної капусти, сиру, зелені і яйця і навіть сам не очікував, наскільки смачною вийде це досить оригінальне блюдо. Для цього йому знадобилися наступні інгредієнти - як ми вже заявили, 650 грамів цвітної капусти, сир в кількості 350 гр., зелень, одне яйце і сіль з перцем за смаком.

Піцца, скриншот youtube Рецепты Simple Food с Юлией Шевчук
Піцца, скриншот youtube Рецепты Simple Food с Юлией Шевчук

"Приготував дуже смачну піцу без борошна. 650 грам цвітної капусти перетираємо в крихту. Я взяв три види сиру - 350 грам. Пучок дрібно рубаної зелені, одне яйце. Обов'язково за смаком сіль і перець. Після перемішування суміш повинна вийти клейкою. Розподіляємо по пергаменту, в духовку на 30 хвилин - 180 градусів. Посипаємо тертою моцарелою і зеленню, і ще на кілька хвилин. Навіть не очікував, що буде настільки смачно", - говорить він протягом 20 секунд швидкого рецепту.

Дієтична піца, фото "ПП рецепти" в Instagram
Дієтична піца, фото "ПП рецепти" в Instagram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Вау, це нереально смачно", "Хочу спробувати таке приготувати", "привіт, хочу спробувати зробити також - дякую вам за такий рецепт", "Капуста є, де взяти сир? Білорусь", - пишуть користувачі в коментарях.

@ponomar_valeriy

Пицца 🍕 без муки #пицца

♬ оригинальный звук - Пономарь Валерий

Нагадаємо, глінтвейн за "холостяцьким" рецептом: як правильно додавати апельсин і не зіпсувати вино

Як повідомляв "Знай.ua", які "тещині помідорчики" на смак: унікальний рецепт із зелених томатів від Володимира Геруна

Знай.ua писав, ніжні рулетики зі шпротами: проста закуска, яка стане зіркою новорічного столу