Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або рецептами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 200 тисяч чоловік.

Цього разу він розповів, як же солити червону рибу, щоб вийшло максимально смачно і апетитно. Для цього він взяв Нерку під дикою і промисловою обробкою, а також Голець.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

"Ви можете використовувати горбушу, кижуч і навіть чавич і, звичайно, звичайний лосось або форель аквакультурі безпечно їсти сирим! Дикий лосось також безпечно їсти сирим. Він вже був заморожений. Його смакові характеристики відрізняються від того, до якого ми звикли, але спробуйте насолодитися саме природним смаком. Уявіть, що Ви на Алясці або в кулінарній подорожі", - пише Ярославський в публікації.

Для цього нам знадобиться риба в кількості 1,2 кілограма, 2 столові ложки морської солі, чорний мелений перець, оливкова олія, цедра лимона, столова ложка цукру, 2 столові ложки віскі (можна і без нього), а також спеції за смаком.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Спочатку очищається риба від шкіри, видаляються кістки. Сіль з цукром змішується разом, а потім ними потрібно посипати рибу з двох сторін, збризнувши рибку тонким шаром оливкової олії. Далі натираємо цедру лайма і посипаємо зверху разом з чорним меленим перцем. Далі поливаємо рибу віскі, додаємо чебрець, розмарин або будь-яку іншу зелень. Залишилося тільки накрити плівкою і залишити в холодильнику на ніч.

"Вранці дістаньте рибу і просто протріть рушником - видаливши зайву вологу, і якщо залишилися кристали солі. Загорніть в плівку і дайте постояти їй ще до вечора мінімум - риба ще добу приблизно дозріває", - додав він.

Нагадаємо, торт з крабових паличок за 15 хвилин до Нового року – всього 4 інгредієнта і мінімум витрат

Як повідомляв "Знай.ua", ароматне цукрове печиво до чаю за 20 хвилин коли гості вже на порозі

Знай.ua писав, рецепт яскравого салату "Мандаринки" на новорічний стіл: замість обридлого олів'є і оселедця під шубою