Дружина телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко, відома українська журналістка, яка заснувала власне PR-агентство, поділилася рецептом того самого, справжнього салату "Олів'є" до новорічного столу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юла в мережі Instagram. На новому фото вона демонструє святкову сервіровку новорічного столу.

"Зараз відкрию вам свій рецепт новорічного оригінального олів'є (не Дякуйте). 2 перепілки, 10 шт.королівських креветок, оливки 10 шт., фіолетова цибулина, яйця перепелині. Це з особливого. Далі по класиці: картопля, морква, огірки свіжі, зелень. Все варимо. Нарізаємо кубиками однакового розміру", - розповіла вона.

Скрін, Instagram Юла
Скрін, Instagram Юла

Юла також додала, що особливу увагу слід приділити соусу, яким заправляють цю страву.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"І тепер увага! Соус. 5 варених перепелиних яєць, майонез, чайна ложка гірчиці, оливкова олія і сік лимона перемішуємо блендером до стану однорідної консистенції. Різати. Заправляти. Їмо і пригощаємо друзів. Якщо приготуєте-відпишіться. Цікава Ваша думка", - підсумувала дружина Анатолія Анатоліча.

Анатолій Анатоліч з дружиною, фото з instagram
Анатолій Анатоліч з дружиною, фото з instagram

Коментатори відзначають, що рецепт оригінальний, на любителя.

"От би спробувати таке", "По-королівськи. Круто! Але для простаків чверть зарплати, та й ще - інгредієнти, той їсть, той не любить", "Доброго ранку, щось з соусом я не зрозуміла? Варені яйця змішати з майонезом і маслом?» ,- пишуть їй в коментарях читачі.

Нагадаємо, у Анатолія Анатоліча біда: дружина Юла потрапила в ДТП.

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч видав, що робить його щасливим, і це не сім'я: "дуже кайфово"

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч подякував Юлі і заговорив про важливе для сім'ї рішення: "Візьму паузу"