Вже незабаром новорічні свята, тому саме час продумати, що буде на святковому столі. У такий особливий день потрібно мати під рукою смачні, але прості рецепти.
Саме таким є салат "Сосновий бір" з грибами та крабовими паличками. Він готується дуже швидко та нескладно, до того ж його можна подати шарами або нарізати всі продукти й перемішати, передає портал "Затишок".

Вам знадобиться:

  • Картопля варена – 4 шт. (400 г)
  • Крабові палички – 200 г
  • Яйця варені – 4 шт.
  • Гриби мариновані – 200 г
  • Цибуля – 1 шт. (100 г)
  • Майонез – 150 г
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Каррі – 0,5 ч. л.
  • Зелень петрушки та кропу – 1 пуч.
  • Журавлина – 50 г

Салат "Сосновий бір", Фото "Затишок"
Салат "Сосновий бір", Фото "Затишок"

Спосіб приготування:

Для початку потрібно подрібнити цибулю півкільцями, додати сіль, каррі і залити окропом. Тепер підготуємо форму для салату, встановлюємо кулінарне кільце на тарілку, на якій подаватиметься страва. Якщо ви не маєте кулінарного кільця або роз’ємної форми, можна будь-яку іншу форму вистелити харчовою плівкою.

Нарізаємо кубиками варену картоплю й викладаємо перший шар салату, після робимо сіточку з майонезу. Другим шаром салату викладаємо цибулю, подрібнені соломкою крабові палички та знову робимо сіточку з майонезу.

Після цього ріжемо яйця кубиками й викладаємо четвертий шар салату й робимо сіточку з майонезу. Подрібнюємо гриби, можна використати мариновані. Зверху змащуємо майонезом і відправляємо салат в холодильник на 20 хвилин.

Подрібнюємо зелень. Звільняємо салат від кулінарного кільця, посипаємо верх і боки зеленню. Салат можна прикрасити журавлиною. Смачного!

Нагадаємо, рецепт міні-оладок з гарбуза, авокадо і червоної ікри: вишукана закуска на Новий рік від Вови Ярославського

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай писав, рецепт того самого супу з плавленого сирка - з однієї ложки повертаємося в 90-ті. Багато хто пам'ятає смак цієї нехитрої страви з дитячих років

Раніше Знай повідомляв, ситна страва за 5 хвилин: рецепт тигрових куль з філе і моркви. Рецепт незвичайного страви на святковий стіл.