Євген Клопотенко підказав українкам, що приготувати на Новий Рік. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.

22 грудня український кулінар опублікував пост, в якому запропонував господаркам ідеї про те, як накрити стіл на Новий Рік.

"Варіанти по м'ясу: яловичина Веллінгіон (м'ясо в листковому тісті, якщо коротко), верещака (це ребра, печені в квасі, таке дуже українське), буженина з рибною пастою (якщо італійцям можна змішувати яловичину з тунцем, то чому українці не можуть поєднувати свинину з оселедцем?), качка з мандаринами, м'ясний рулет з ягодами, індичка з сухофруктами. Варіанти по салатах: запечена капуста з томатами і куркою, хурма з креветками і соусом вінегрет, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською:"Моя Мерлін Монро".Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.

Як повідомляв Знай.uа, Євгену Клопотенку на радість: у Раді пропонують запровадити День борщу. Відповідний законопроект вже зареєстрований, його ініціаторами стали нардепи від кількох політичних фракцій

Також портал Знай.uа писав, що звсезда "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім