Всі не з чуток знають про шкоду снеків, які продаються практично в будь-якому супермаркеті. Але, на жаль, мало хто знає про альтернативи, доступні кожному з нас. Чіпси і сухарі для перегляду улюбленого фільму або серіалу можна приготувати своїми руками в домашніх умовах, не витрачаючи на процес готування багато часу і зусиль.

Як приготувати смачні і хрусткі чіпси без масла і солі розповіли у Telegram-каналі "Прості рецепти|Новорічні рецепти". Варто зазначити, що для запікання не потрібно використовувати духовку, буде достатньо потужної мікрохвильовки.

Інгредієнти:

  • 2-3 шт. середньої картоплі
  • сіль і спеції (за бажанням)

Приготування:

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

1. Вимийте картоплю щіткою, а очищати від шкірки чи ні, вирішуйте самі.

2. Наріжте кружальцями або часточками якомога тонше - найзручніше робити це слайсером або спеціальною теркою з утримувачем для продукту.

3. На пергамент викладіть в один шар скибочки картоплі.

4. За бажанням можете посолити, додати спеції на ваш смак.

5. Увімкніть мікрохвильовку на потужність 700 Вт, готуйте 3-5 хвилин. Все залежить від вашої мікрохвильовки.

6. Як тільки побачите, що поверхня скибочок стала злегка коричневою, відразу ж виймайте і перекладайте на паперові рушники. Але не раніше, інакше чіпси не будуть хрустіти.

7. Повторюйте цю процедуру, поки не закінчиться картопля.

Нагадаємо, курячі рулетики і печиво з оленями на свята: як підготуватися до Нового року маючи мало часу

Як повідомляв Знай.uа, рецепт вершкового пива з "Гаррі Поттера": для тих, хто хоче відчути себе чарівником

Також портал Знай.uа писав, як обрати стиглий і смачний ананас до Нового року: 4 дієвих методи для визначення ідеального "хвостатика"