Унікальний рецепт швидкого сніданку з елементарних продуктів, від якого вся сім'я буде в захваті і однозначно буде просити добавки.

Якщо ви вже втомилися ламати голову над тим, чим би здивувати близьких на сніданок і хочете максимально полегшити своє життя в непростий для всіх ранковий час, тоді цей рецепт швидкого перекусу обов'язково вам сподобається. Все, що потрібно для приготування трубочок з лаваша і сиру розмістили в Telegram-каналі "Прості рецепти | Новорічні рецепти".

Швидкий сніданок з лаваша і сиру
Швидкий сніданок з лаваша і сиру

Інгредієнти:

Лаваш тонкий - 1 шт
Яйця (2 варених, 2 сирих) - 4 шт
Сир твердий - 100 г
Сметана - 2 ст. л.
Молоко - 6 ст. л.
Цибуля зелена, кріп, масло рослинне - за смаком

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Приготування:

Натираємо на тертці варені яйця і сир, додаємо мелконарезанную зелень. Солимо і перчимо, додаємо сметану і добре перемішуємо. Нарізаємо лаваш на прямокутники. Викладаємо на один край начинку і звертаємо трубочкою.

Окремо змішуємо сирі яйця і молоко. Умочуємо кожну трубочку в суміш яйця і молока, потім обсмажуємо на олії з двох сторін до готовності. Подаємо трубочки гарячими.

Раніше ми писали про те, що рецепт варення з соснових шишок: майже безкоштовно і дуже корисно

Нагадаємо, смачна кутя з пшениці на Святвечір і Різдво: рецепт, від якого неможливо відірватися

Як повідомляв Знай.uа, шпроти не тільки на бутерброди: рецепт делікатесу родом з СРСР до святкового столу

Також портал Знай.uа писав, олів'є за 45 хвилин і закуски на швидку руку: новорічне меню від зірки "МастерШеф" Євгена Клопотенка